Biochemische Behandeling van W.J. Walsh

Deze pagina’s verwijst naar een aantal door C. Steur vertaalde artikelen over de biochemische behandeling van William J. Walsh e.a.

Ik wil graag opmerken dat ik deze artikelen plaats aangezien ik mijn website ook graag zie als platform voor elke vorm van behandeling, bekend of minder bekend. Ik loop in mijn dagelijkse werk als verpleegkundige nog wel eens aan tegen de rigide attitude van de traditionele medische wetenschap.

Deze behandeling is gebaseerd op het toedienen van supplementen en kan in gevallen waarin de reguliere geneeskunde faalt een uitweg zijn voor patiënten. Een bezoekje aan een Winti-genezer kan wel geregeld kan worden maar als er een vitaminesupplement gegeven moet worden deinst iedereen achteruit.

Ik hoop dat de publicatie van deze artikelen enige invloed heeft op de acceptatie van deze methodiek en ruimte creëert om er mee te experimenteren.

William J. Walsh
William J. Walsh

Klik op de artikelen om ze te lezen.

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *