Geschiedenis Website

November 2022 tot heden

  • Op 25 november 2022 wordt door Ger de website in een verbeterde vorm weer overgedragen aan HetOudeGesticht.nl.

Mei 2020 tot november 2022

  • De website wordt 13 mei 2020 van NetPerk overgedragen aan Ger van iGer Website Service en de website wordt opgenomen binnen PsychiatrieGids.nl (de tijdelijke versie).
  • Ger geeft de website een betere Smartphone vorm en herschrijft de codering en indeling voor de website zodat deze door de meest belangrijke Google en Internet tests komen.
Internet Test
Afbeelding 7

2011 tot mei 2020

  • HetOudeGesticht.com wordt door miscommunicatie ondergebracht bij een andere Webmaster en Hosting en op het domein HetOudeGesticht.nl gezet. Ook wordt de website daarna sterk verwaarloosd (zie afbeelding 5 en 6).
Internet Test hetoudegesticht.nl
Afbeelding 6
Internet Test – HetOudeGesticht.nl
HetOudeGesticht.nl
Afbeelding 5
HetOudeGesticht.nl

2008 tot 2011

  • NetPerk vraagt Ger van iGer Website Service om de website professioneler te maken. HetOudeGesticht.com is daarmee geboren (zie afbeelding 3 en 4).
  • Er wordt ook gestart met het implementeren van advertenties.
HetOudeGesticht.com
Afbeelding 4
Voorpagina HetOudeGesticht.com
HetOudeGesticht.com
Afbeelding 3
Artikelpagina HetOudeGesticht.com

Tot 2008

  • Begonnen door B-Verpleegkundige in opleiding: NetPerk. Hij zette de eerste versie op http://home.hetnet/netperk (zie afbeelding 1 en 2).
hetoudegesticht
Afbeelding 2
Afbeelding 1
De sub-pagina

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door