Psy publiceert over HOG op hun website

Plaatsing van een artikel in de Psy over mijn website. Klik op het artikel voor een grote en leesbare versie van dit fraaie artikel in de Psy

Hieronder een artikel in de Psy die over mijn oude website, het oude Gesticht gaat. Helaas is deze website als gesticht niet meer in de lucht maar de inhoud vind u binnen de website www.psychiatriegids.nl.

Daar vind u tevens een persoonlijk blog waar ook regelmatig over de psychiatrie word geschreven. Of over de gezondheidszorg, of over formule 1, net hoe mijn pet staat.

Ik hoop ooit nog eens met Het Oude Gesticht apart door te gaan maar helaas is het nogal duur om een fatsoelijke website in de lucht te houden.

Artikel in Psy
Artikel in Psy

Zoals u kunt zien is dit een heel oud artikel en heeft mijn website inmiddels als weer 3 versies gehad. Helaas nu dus als onderdeel van mijn persoonlijke outdoorsite maar gelukkig bestaat hij nog.

psy
Mijn oude website zoals besproken in de Psy

Want zo langzamerhand kun je dat van de psychiatrie nauwelijks nog zeggen.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *