HOG weer online

HOG weer online, oftewel, Het Oude Gesticht is weer op internet te vinden. En dat is goed nieuws want zoveel sites over de psychiatrie zijn er niet. Sterker nog, ik ben zo’n beetje de enige.

Het Oude Gesticht is begonnen als virtueel museum. Ik heb een enorme verzameling oude leerboeken en ander materiaal over de psychiatrie en vind het leuk om dat op internet te delen.

Helaas was het vanwege het kostenplaatje een tijd lang onmogelijk om het oude gesticht aan te houden. Maar aangezien mijn huidige webmannetje Ger een barmhartige samaritaan is kon HOG weer online.

Nu moet ik wel weer door alles heenlopen want de site moet aan de moderne eisen worden aangepast en veel foto’s moeten weer terug worden gezet. Dat is een hele klus maar ook daar is mijn digitale barmhartige samaritaan Ger een stevige steun in de rug.

hog weer online
Kopfoto uit de oude doos

In principe is het mijn doel om deze site volledig aan de historie van de psychiatrie te wijden en het hedendaagse langzaam maar zeker uit te dunnen. Maar of dat een reële gedachte is moet nog blijken.

Ik hoop dit jaar weer de nodige artikelen te produceren maar zeker ook in mijn blog regelmatig actuele onderwerpen uit mijn dagelijkse praktijk onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Zo heb ik laatst een cursus gezondheidsrecht gedaan. Dat was pittige kost maar zeker de moeite waard. Hoe dat zit leest u in één van mijn volgende blogjes. En dat is inderdaad een cliffhanger.

HOG weer online dus en ik ben er echt blij mee. Het was mijn eerste website voordat ik sites over outdoor activiteiten en tuinplanten ging maken. HOG is al meer dan 20 jaar online en is als eenvoudige html pagina (homepage) begonnen.

Ik heb al aandacht besteed aan de geschiedenis van deze website in dit artikel. Het leuke is dat ik hem nog volledig heb. Hij zou zo weer als html site op het internet kunnen.

Maar dat doe ik maar niet. Deze is veel mooier en de digitale barmhartige samaritaan is er ook van gecharmeerd. En dat is ook wat waard.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *